“Teniste dünyanın en iyisi olabilmek için çaba sarf ediyoruz”

Teniste Antalya’nın mesken sahipliği yaptığı Billie Jean King Kupası Avrupa/Afrika Küme I maçları kapsamında basın toplantısı düzenlendi.
Türkiye Tenis Federasyonu tarafından Megasaray Tenis Akademisi’nin konut sahipliğinde gerçekleştirilen tertipte toplam 17 ülke farklı kümelerde uğraş ediyor.
Federasyon lideri Cengiz Durmuş, tertip kapsamında Club Megasaray Otel’de düzenlenen basın toplantısında, dünyanın en âlâ atletlerini yetiştirebilmek için strateji yaptıklarını söyledi.
Türkiye’nin bir spor ülkesi olduğunu tabir eden Durmuş, “Tenisin her vakit, her yerde, herkes tarafından oynanabileceğini gösterdik. Göstermeye devam ediyoruz. Gayelerimiz var. Teniste dünyanın en düzgünü olabilmek için efor sarf ediyoruz.” diye konuştu.
Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Aktiflikleri Daire Lideri Hakan Bebek, tertipte bilhassa play-off etabına yükselebilmek için verilecek gayretin kıymetini anlatırken, Şahinler Holding İdare Konseyi Lideri Kemal Şahin ise Megasaray Tenis Akademisi olarak yetenekli oyuncuları yetiştirdiklerini belirtip, yüksek talep nedeniyle kort sayısını 50’den 71’e çıkaracaklarını vurguladı.
Milli tenisçilerden Zeynep Sönmez, büyük bir tertibi kendi meskenlerinde oynadıklarını için keyifli olduklarını, kamp yapmak için farklı ülkelere gitmek zorunda kalmadıklarını vurguladı.
Organizasyon 16 Nisan’da sona erecek.

Başa dön tuşu