Steve Simon’dan Cengiz Durmuş’a tebrik

WTA Üst Yöneticisi (CEO) Steve Simon, bu sene birincisi düzenlenen TEB BNP Paribas Tennis Championship İstanbul’un başarılı bir formda gerçekleşmesinden ötürü Türkiye Tenis Federasyonu Lideri Cengiz Durmuş’a tebrik bildirisi gönderdi.
Türkiye Tenis Federasyonundan yapılan açıklamaya nazaran, Simon bildirisinde büsbütün yenilenerek turnuvaya konut sahipliği yapan TTF İstanbul Tenis Merkezi’nin harika bir pozisyonda olduğunu, aktiflik öncesinde ve sırasında paylaşılan fotoğraflarla tesisin mükemmel göründüğünü tabir etti.
Bu kuvvetli vakitlerde faaliyet düzenlemenin kıymetli bir teşebbüs olduğunu ve Lider Durmuş ile takımının bu tertibi muvaffakiyetle gerçekleştirdiğini belirten Simon, hem oyuncuların hem de WTA takımının tenise dönüşün bir modülü olarak İstanbul’da olmaktan çok şad olduklarını ve verilen emeklerle mükemmel bir tecrübe yaşadıklarını aktardı.
TTF İstanbul Tenis Merkezi’nin milletlerarası tenis için yıllık destinasyonlardan biri olacağına dikkat çeken Simon, Lider Durmuş’a bildirisinde şu sözlere yer verdi:
“Bana yazmış olduğunuz mektubunuzda tenisin Türkiye’deki geleceği ile ilgili tutkularınızdan bahsetmiştiniz. Umarım bayan tenisine dayanağınız devam eder ve Türkiye’de tenis için amaçlarınıza ulaşırsınız. Gayretleriniz için teşekkür eder, bu hoş yeni tesisi inşa ettiği için Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na özel teşekkürlerimizle tüm İstanbul takımına teşekkür ederiz. Umarım uzun yıllar başarılı bir iştirake sahip olmaya devam ederiz.”
WTA Supervisor’ı Yoshizawa’dan TEB BNP Paribas Tennis Championship İstanbul’a övgü
WTA Supervisor’ı Yannick Yoshizawa ise geçen 3 ayda TTF İstanbul Tenis Merkezi’nde başarılanların inanılmaz olduğunu belirttiği bildirisinde şunları kaydetti:
“Gösterdiğiniz efor, isteklilik, olumluluk ve kadro ruhu mükemmel. Tüm ekibin nasıl davrandığı, çalıştığı ve yaşadığı liderlik yeteneğinizi gözler önüne seriyor. Bu turnuvanın bir kesimi olan ve gerçekleştirilmesine imkan sağlayan tüm bireylere teker teker teşekkür etmek istiyorum; şoförler, gönüllüler, güvenlik, top toplayıcılar, çizgi hakemleri, otel sorumluları, restoran çalışanları, paklık sorumluları, tabip, korona takımı, Türkiye Tenis Federasyonu ve daha hepsine. Tüm bu bireylerin davranışları ve tavırları mükemmeldi ve benim olağan bir günümü müspete çevirdi. Kalbimin derinlerinden size teşekkür ederim.”
Başa dön tuşu