Sea To Sky Enduro Yarışlarında 4. gün

Antalya’nın Kemer ilçesinde düzenlenen 10. Sea To Sky Enduro Yarışları’nın son gününde dağ etabını birinci tamamlayan İspanyol sportmen Mario Roman, kazandığı için keyifli olduğunu bildirdi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türkiye Motosiklet Federasyonu ve Kemer Belediyesi’nin takviyeleriyle Kemer Enduro Motosiklet Kulübü tarafından bu yıl 10’uncusu gerçekleştirilen yarışların dördüncü gününde dağ etabı gayreti yapıldı. 

Bu etapta dereceye giren sportmenler için Tahtalı Dağı’nın 2 bin 365 metrelik doruğunda ödül merasimi düzenlendi.

Etabı birinci tamamlayan Mario Roman’a mükafatını Antalya Vali Yardımcısı Nurettin Ateş, ikinci Güney Afrikalı Wade Young’a mükafatını Kemer Kaymakamı Murtaza Dayanç, üçüncü İngiliz Graham Jarvis’e mükafatını ise Kemer Belediye Lideri Necati Topaloğlu verdi. 

Mario Roman, yaptığı açıklamada, dünkü kanyon etabını da rakibine karşı iki dakika farkla kazandığını anımsattı.

Dağ etabında sisten ötürü bir orta kaybolduğunu anlatan Roman, “Son tırmanmada çok yeterli tempo yakaladım. Kayaların üzerinden atlayıp geldim. Son kısım çok heyecanlıydı. Kazandığım için memnunum.” dedi.

Etabı ikinci sırada tamamlayan Wade Young da tempolu başladığını, sonlara hakikat yorulduğunu lisana getirerek, “Mario’nun gerisinde kaldım. Çok az farkla ikinci oldum. Seneye tekrar burada olacağım.” diye konuştu.  

Graham Jarvis ise kendisinin de kuvvetli etapta bir orta siste kaybolduğunu, bitiş noktasına Mario Roman ile Wade Young’dan sonra ulaştığını belirterek, Antalya’da yarıştığı için keyifli olduğunu tabir etti. 

Kemer Enduro Motosiklet Kulübü Lideri Semih Özdemir de plaj, orman, kanyon, dağ etaplarıyla tertibin 10. yılını geride bıraktıklarını, atletlerin memnuniyetinin kendilerini keyifli ettiğini vurguladı. 

Başa dön tuşu