My Lovely Liar

Siz de benim gibiyseniz ve Alchemy of souls’daki “Yul”u sevdiyseniz, Hwang Min Hyun’un en iyi yönleri için bu diziyi izlemeye devam edin. Gittikçe daha iyi olmaya devam ediyor. Gerçekten ne bekleyeceğimi bilmeden başladım ve ilk 2-3 bölümü yavaş buldum ama yarıya geldiğinizde gelişmeler sizi diziye bağlı tutacak.

Kim So Hyun gerçekten iyi bir oyuncu. Bu dizide hem kendisi hem de Hwang Min Hyun pek çok kimyayı ve sevimli anları gösteriyor. Hikaye de oldukça iyi ve bu dizide birbirlerini tamamlıyorlar. Hwang Min Hyun da oyunculuğunun farklı bir yönünü gösteriyor… Her bölümde onun karakterini gerçekten sevimli, yumuşak ve sevecen buldum. Yanlış anlaşılan ve haksız yere suçlanan küçük bir köpek yavrusu gibidir. Üzücü çünkü geçmişinin ağırlığının onu her gün etkilediğini ve müzikal hayallerini sonuna kadar takip etmekten alıkoyduğunu görebiliyorsunuz.

İlk başta Sol Hui’nin eski erkek arkadaşını (Kang Min) sinir bozucu buldum ama onun sadece Sol Hui’yi geri istediği için Do Ha’ya zulmetmesine değil, cinayet gizemini çözmeye gerçekten önem vermesine sevindim. Artık onun yanında kalamayacağını ve “sadece arkadaş” olamayacağını söylediğinde ona saygı duydum ve onu tamamen yalnız bırakmaya karar verdim. Ayrıca Sol Hui’nin ebeveynlerinin gidişatından, birbirlerine dönüş yolunu bulmalarından ve aşklarını/romantizmlerini yeniden alevlendirmelerinden de keyif aldım. Güney Kore Dizileri İzle denince akla gelen ilk dizilerden olmayı başarmıştır.

Eski karısını tanımadığı için içeri girip diğer adamı göstermesi çok tatlıydı. Sol Hui’nin annesinin aklının başına gelip para yerine sevgiyi seçmesine ve ormanda babasıyla basit ve mutlu yaşamaya karar vermesine sevindim. Yardımcı oyuncuları da sevdim; özellikle de birbirlerinden hoşlanan ama öyle değilmiş gibi davranmaya devam eden çekişen çifti. Çok sevimliler ve mutlu olmayı hak ediyorlar. Ayrıca Syaon ve Chi Hoon’un da yer aldığı koruma aşk romanının yan ürünü hoşuma giderdi. Bence sevimli olurlar ve yazarlar Do Ha ve Sol Hui’nin konuk yıldız olduğu yepyeni bir hikayeye biraz drama katabilirler (belki?)

Dürüst olmak gerekirse, Ji On Bu rol onu, Yarın’da “Ryung Goo”ya hizmet eden özverili ve adaletli biri olarak görmeye kıyasla farklıydı. Yarın’daki karakterini beğendiyseniz ve My Lovely Liar’da izlemeye karar verirseniz büyük bir şokla karşılaşacağınızı söylemeliyim. Eom Ji’nin gerçek katilinin çözümünün / açığa çıkmasının bizi çembere soktuğunu düşündüm.

Deuk Chan’in bunu yaptığına inanamıyorum, çünkü onun karakterinden hiç şüphelenmedim ve kardeşi Jae Chan’in suçu üstlenmesiyle neredeyse beni kandırıyorlardı. Yazarların onun Do Ha / Seung Ju ile olan ilişkisi – ona nasıl aşık olduğu vb. – hakkında daha fazla açıklama yapabileceklerini düşündüm. Ayrıca bize karısıyla / boşanmayla ve kızıyla olan ilişkisiyle ilgili olanları anlatarak hikayeyi tamamlayabilirlerdi. özellikle de şimdi hapisteyken. Bu açıdan karakteriyle birlikte olay örgüsünü kaybetmiş gibi hissediyorum.

Kesinlikle şimdiye kadar izlediğim en iyi romantik komedi değil ama konu bu değil! Dürüst olmak gerekirse bu yıl yayınlanan birçok yüksek dereceli diziden çok daha iyi. Kişisel olarak içindeki gizem/drama dokunuşunu beğendim. My Lovely Liar izle diye aratan herkes sonunda mutlu sona ulaşabilir.

Başrollerin görsellerinden ve aralarındaki kimyadan bahsetmiyorum bile, bu da bir avantaj. Aynı zamanda çok komik ve sizi sürekli güldürecek / gülümsetecek. Idc, izleyicileri meşgul eden ve onları doğruyu mu yoksa yalanı mı söylediğine göre yargılamak yerine, birinin ve kalbinin gerçek niyetini sorgulayan, gizem, drama ve biraz da fantezi içeren hafif yürekli küçük bir romantik komedi.

Amacına hizmet ettiği ve beni eğlendirdiği için 7,5/10 verdim.

Başa dön tuşu