Miomir Kecmanovic’ten Antalya Open itirafı

Spor Toto Üstün Lig gruplarından Konyaspor, geçen dönem Gençlerbirliği’nde forma giyen sol bek oyuncusu Alper Uludağ ile 3 yıllık muahede imzaladı. ürkiye’deki birinci çim kort turnuvası olma özelliği taşıyan ve 2017’de Profesyonel Tenisçiler Birliği (ATP) takvimine dahil edilen Turkish Airlines Antalya Open’ın birinci finalisti Miomir Kecmanovic, birinci kupasını kazanmak istediğini söyledi.

Belek Turizm Merkezi’ndeki Kaya Palazzo Otel’de bu dönem üçüncüsü düzenlenen turnuvanın 7. gününde, teklerde birinci yarı final uğraşında, 3 numaralı seribaşı Avustralyalı Jordan Thompson’u 2-1 yenerek finale çıkan Kecmanovic, basın toplantısı düzenledi.

Mesleğinin birinci ATP finaline yükselen Sırp tenisçi, Turkish Airlines Antalya Open’ın çok keyifli bir tertip olduğunu belirtti.

Zorluk derecesi yüksek maçlar oynadıklarını söz eden Kecmanovic, “Turnuva, ATP 250 düzeyinin tartısını ziyadesiyle taşıyor. Antalya’da korta çıkan isimlerin hepsi birbirinden kaliteli. Bu da kupa yolunu çok şiddetli hale getiriyor.” dedi.

Dünya sıralamasında 82. basamakta yer alan ve Antalya’da sırasıyla Jaume Munar, Ugo Humbert, Viktor Troicki ve Jordan Thompson’u turnuvanın dışına iten Kecmanovic, şöyle konuştu:

“Antalya’ya gelirken aklımda final oynama kanısı yoktu. Oynadıkça kortlara ve şartlara daha düzgün adapte olmaya başladım. Maç kazandıkça da performansımı üst çektim. Bu yükselen grafiğimi final maçında da korta yansıtıp birinci kupamı kazanmak istiyorum.”

Kecmanovic, yağmur nedeniyle ikinci sette yarına ertelenen İtalyan Lorenzo Sonego ile İspanyol Carreno Busta ortasındaki yarı final gayretinin galibiyle finalde karşılaşacak.

Başa dön tuşu