Milli motosikletçiler dünya pistlerinde sahne alıyor!

Ulusal motosikletçiler Toprak Razgatlıoğlu, Can Öncü, Bahattin Sofuoğlu ve Asrın Rodi Pak, 12-14 Nisan tarihlerinde Hollanda, ABD ve İspanya’da piste çıkacak.

Türkiye Motosiklet Federasyonundan (TMF) yapılan açıklamaya nazaran Toprak ve Bahattin Hollanda’da, Can ABD’de, Asrın Rodi de İspanya’da damalı bayrağı görmeye çalışacak.

Toprak Razgatlıoğlu’nun Türkiye’yi temsil ettiği Dünya Superbike Şampiyonası’nda dönemin 4. ayağı Hollanda’da 12-14 Nisan tarihlerinde koşulacak.

Turkish Pucetti Ekibi ile çaba eden ulusal sportmen, 4,5 kilometrelik Assen Pisti’nde yarın hür idmanlara katılacak.

Superpole’de 13 Nisan Cumartesi günü yarışacak Toprak’ın, 21 cinste oluşan birinci yarışı da birebir gün TSİ 15.00’te start alacak. Şampiyonanın ikinci yarışı ise 14 Nisan Pazar günü TSİ 15.00’te başlayacak.

Can Öncü ABD’de

Moto3 Dünya Şampiyonası’nda uğraş eden Can Öncü de 12-14 Nisan’da ABD’deki 5,5 kilometrelik Americas Pisti’ne çıkacak.

Red Bull KTM Ajo Ekibi ile uğraşını sürdüren ulusal motosikletçi yarın özgür idmanlarda pistte olacak.

Sıralama yarışlarının 13 Nisan Cumartesi günü yapılacağı şampiyonada dönemin 17 çeşitten oluşan 3. yarışı ise 14 Nisan Pazar günü TSİ 19.00’da başlayacak.

Bahattin Sofuoğlu Assen Pisti’nde

Dünya Supersport 300 Şampiyonası’ndaki Türk atlet Bahattin Sofuoğlu da 12-14 Nisan tarihlerinde, Hollanda’daki 4,5 kilometrelik Assen Pisti’nde ikinci ayak yarışına katılacak.

Turkish Pucetti Ekibi ile Türkiye temsil eden genç yarışçı yarın özgür idmanlar, 13 Nisan Cumartesi günü de Superpole karşılaşmasına çıkacak. Dönemin 12 çeşitlik ikinci çabası ise 14 Nisan Pazar günü TSİ 16.15’te start alacak.

Asrın Rodi Pak İspanya’da pistte olacak

Asrın Rodi Pak ise bu dönem İspanya Superbike Şampiyonası ESBK’da gayret edecek.

Dönemin birinci yarışı İspanya’nın 4,4 kilometrelik Jerez Pisti’nde yapılacak. Türk motosikletçi 7 ayaktan oluşan milletlerarası şampiyonada Stratos Yamaha Grubu ile muvaffakiyete ulaşmaya çalışacak.

Asrın Rodi, yarın hür idmanlarda, 13 Nisan Cumartesi günü de sıralama idmanlarında ter dökecek.

16 çeşitlik dönemin açılış yarışı da 14 Nisan Pazar günü TSİ 15.00’te start alacak.

Başa dön tuşu