Milli motosikletçiler Avrupa’da piste çıkacak

Ulusal motosikletçiler Toprak Razgatlıoğlu, Bahattin Sofuoğlu ve Can Öncü, Avrupa’da gaza basacak.

Türkiye Motosiklet Federasyonundan (TMF) yapılan açıklamaya nazaran, Dünya Superbike Şampiyonası’nda Toprak Razgatlıoğlu, Dünya Moto3 Şampiyonası’nda Can Öncü, Dünya Supersport 300 Şampiyonası’nda da Bahattin Sofuoğlu hafta sonu İngiltere ve Almanya’da piste çıkacak.

Toprak Razgatlıoğlu, 4 bin 23 metrelik Donington Park Pisti’nde, 5 Temmuz tarihinden itibaren Dünya Superbike Şampiyonası’nın 8. ayağında uğraş edecek.

Turkish Puccetti kadrosuyla çabasını sürdüren ulusal atlet, 5 Temmuz Cuma günü hür idmanlara, 6 Temmuz Cumartesi günü de öğlenden evvel Superpole yarışına katılacak.

İngiltere’de 23 cins üzerinden gerçekleştirilecek birinci yarış 6 Temmuz Cumartesi günü, TSİ 16.00’da, tekrar 23 tıp üzerinden koşulacak ikinci yarış ise 7 Temmuz Pazar günü TSİ 16.00’da başlayacak.

Toprak Razgatlıoğlu, genel klasmanda 121 puanla altıncı sırada yer alırken, bağımsız pilotlar sıralamasında ise birinci basamakta bulunuyor.

Can Öncü, Almanya’da

Türkiye’yi, Dünya Moto3 Şampiyonası’nda temsil eden Can Öncü, 5-7 Temmuz tarihlerinde Almanya’da gayret edecek.

3 bin 700 metrelik Sachsenring Pisti’ndeki Almanya Grand Prix’si, 5 Temmuz Cuma günü hür idmanlarla başlayıp, 6 Temmuz Cumartesi günü sıralama yarışlarıyla sürecek.

Red Bull KTM Ajo Grubu ile gayretini sürdüren ulusal motosikletçi, 27 çeşitten oluşan dönemin dokuzuncu randevusu için 7 Temmuz Pazar günü TSİ 12.00’de pistte olacak.

Ulusal sportmen genel klasmanda 29. sırada yer alıyor.

Bahattin Sofuoğlu da İngiltere’de

Dünya Supersport 300 Şampiyonası’ndaki Türk sportmen Bahattin Sofuoğlu, 5 Temmuz Cuma günü hür idmanlar bir gün sonra da Superpole yarışına çıkacak.

Turkish Puccetti Ekibi ile Türkiye’yi temsil eden ulusal sportmen, 13 cinslik İngiltere yarışı için 7 Temmuz Pazar günü TSİ 17.15’te gaza basacak.

Başa dön tuşu