Kerber’den erken veda, Djokovic 2. turda!

ABD Açık Tenis Turnuvası’nda tek bayanların eski dünya 1 numaralarından Angelique Kerber, Fransız Kristina Mladenovic’e 2-1 yenilerek birinci çeşitte elendi.

ABD’nin New York kentinde başlayan dönemin son grand slam turnuvasında 2016 yılının şampiyonu Alman Kerber, birinci tıpta dünya klasmanının 54 numarası Mladenovic ile karşılaştı.

Mladenovic, 3 grand slam şampiyonluğu bulunan ve turnuvaya 14 numaralı seribaşı olarak katılan Kerber’i 2 saat 24 dakika süren çabada 7-5, 0-6 ve 6-4’lük setlerle 2-1 yenerek ikinci tipe yükseldi.

Kristina Mladenovic, ikinci çeşitte bir öteki Fransız tenisçi Fiona Ferro’nun rakibi oldu.

Son şampiyon Djokovic ikinci turda
ABD Açık Tenis Turnuvası’nda tek erkeklerin dünya 1 numarası Sırp Novak Djokovic, İspanyol Roberto Carballes Baena’yı 3-0 yenerek ikinci cinse çıktı.

ABD’nin New York kentinde düzenlenen dönemin son grand slam turnuvasında geçen yılın şampiyonu Djokovic, birinci tıpta dünya klasmanının 76 numarası Carballes Baena ile karşılaştı.

Üçü ABD Açık’ta olmak üzere 16 grand slam şampiyonluğuna sahip Djokovic, bir saat 52 dakika süren maçta rakibini 6-4, 6-1 ve 6-4’lük setlerle 3-0 yenerek ikinci çeşide yükseldi.

Bu yıl Avustralya Açık ve Wimbledon’dan sonra üçüncü grand slam zaferini hedefleyen Djokovic, ikinci tıpta ABD’li Sam Querrey ile Arjantinli Juan Ignacio Londero ortasındaki maçın galibiyle uğraş edecek.

 

 

Başa dön tuşu