İşitme Engelliler Tenis Şampiyonası’nda asker selamı

Antalya’da devam eden Dünya İşitme Engelliler Büyükler ve Gençler Tenis Şampiyonası’na katılan ulusal sportmenler, Türkiye’nin güney hududunda oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek maksadıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı’na dayanak verdi.

Toplam 18 ülkeden 90 atletin iştirakiyle Antalya Tenis İhtisas ve Spor Kulübü’nde düzenlenen tertipte yer alan Türk Ulusal Ekibi atletleri, müsabakalar öncesi kortta buluşarak Barış Pınarı Harekatı’na dayanak vermek için Mehmetçik’e asker selamı yolladı.

İşitme Engelliler Tenis Ulusal Ekibi Antrenörü Hilal Şöhret, gazetecilere yaptığı açıklamada, şampiyonada derece yaparak Türk bayrağını dalgalandırmak istediklerini söyledi.

Birebir vakitte 2020’de Almanya’nın Hamburg kentinde düzenlenecek Avrupa İşitme Engelliler Şampiyonası’na da hazırlandıklarını belirten Şöhret, Barış Pınarı Harekatı’nın devam ettiği bu günlerde sportmenlerin memleketler arası muvaffakiyetlerinin moral kaynağı olduğunu vurguladı.

Şöhret, “Planlı formda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gayemiz bayrağımızı dalgalandırmak. Barış Pınarı Harekatı için çok gururluyuz. Mehmetçik, devletimiz ve milletimiz için terör örgütleriyle çaba ederken, atletlerimiz da buradan onlara moral gayeli selam gönderdi.” formunda konuştu. 

Tertip, 20 Ekim’de sona erecek.

Başa dön tuşu