Federer – Nadal maçı Bilyoner.com’da

Wimbledon’da heyecan yarı final uğraşları ile yükseliyor. Büyük heyecana sahne alacak maç öncesi Bilyoner.com’dan yapacağınız kuponlar için size küçük ipuçları hazırladık. Nadal – Federer müsabakasında Bilyoner.com’de ‘TEK MAÇ’ olarak çabucak oynamak için şu ilişkiyi kullanabilirsiniz.  Ayrıca müsabaka Bilyoner’de canlı olarak izlenebilecek.

HEMEN ARTIK OYNA

BİLYONER’DE CANLI İZLE!

RAFAEL NADAL – ROGER FEDERER | MBS1

Meslekleri boyunca daima birbirlerine rakip olan iki efsane, final tadında bir maçta karşı karşıya gelecek. Nadal, üst üste 6. kere bir grand-slam’de yarı final oynayacak. Ayrıyeten İspanyol raket, son 5 yarı finalin 3’nü kazandı. Nadal, Wimbledon’da 2 kere kazandı lakin son zaferi 2010’da gelmişti. Roger Federer ise 8 defa kazandığı Wimbledon’da 17 yılda 13. sefer yarı finale çıktı. Geçmişte oynadığı 12 Wimbledon yarı final maçının 11’ini kazandı. Yalnızca 2016’da Milos Raonic’e kaybetti.

NADAL – FEDERER: ANAHTAR İSTATİSTİKLER

– Nadal, ortalarındaki 39 maçın 24’ünü kazandı. Grand-slam’deki 13 randevunun ise 10’undan galibiyetle ayrıldı.

– Federer, Wimbledon’da Nadal’a karşı oynadığı 3 maçın 2’ni kazandı.

– Federer, Nadal’a karşı oynadığı son 7 maçın 6’sında kazanan taraf oldu.

TAHMİN: Rafael Nadal, bu dönem çok formda ve Roland Garros’yu da kazandı lakin çimin efendisi Roger Federer. İsviçreli efsane, Nadal’a karşı son 7 maçın 6’sını kazandı ve tek yenilgisi Roland Garros toprağında geldi. Farklı olan durum ise iki efsanenin 11 dönemdir Wimbledon’da karşı karşıya gelmemesi. Form Nadal’ı, tarih ise Federer’i gösteriyor.

Başa dön tuşu