Djokovic hayal kırıklığı yaşıyor

Avustralya hükümeti tarafından vizesi ikinci sefer iptal edilmesinin akabinde yaptığı son itiraz da kabul edilmeyen ve ülkeden hudut dışı edilecek tek erkekler dünya 1 numarası Sırp tenisçi Novak Djokovic, büyük hayal kırıklığı yaşadığını söyledi.
Mahkemenin kararının akabinde açıklamalarda bulunan 34 yaşındaki tenisçi, “Yaşananlara yorum yapmadan evvel, artık biraz dinleneceğim ve kendimi toplayacağım. Bakanlığın vizemi iptal etmesinin akabinde mahkemenin yaptığım itirazı reddetmesi nedeniyle büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum. Ülkede kalamayacağım için Avustralya Açık’a katılamayacağım.” dedi.
Mahkemenin kararına hürmet duyduğunu vurgulayan ve kendisine takviye verenlere bir defa daha teşekkür eden Djokovic, “Ülkeden hudut dışı edilmem için görevlendirilecek bireylerle iş birliği içinde hareket edeceğim. Son haftalarda yaşananlar nedeniyle rahat değilim. Umarım çok sevdiğim bu oyuna, tam manasıyla tekrar konsantre olabilirim. Oyunculara, turnuva yetkililerine, teknik takımlara, gönüllülere ve taraftarlara turnuvada en uygun dileklerimi sunuyorum.” sözlerini kullandı.

Başa dön tuşu