Bilyoner.com ile Wimbledon heyecanı devam ediyor!

Wimbledon’da heyecan yarı final gayretleri ile yükseliyor. Büyük heyecana sahne alacak maçlar öncesi Bilyoner.com’dan yapacağınız kuponlar için size küçük ipuçları hazırladık. Bu maçlara Bilyoner.com’dan çabucak oynamak için şu ilişkiyi kullanabilirsiniz.

HEMEN ARTIK OYNA!

SERENA WILLIAMS – BARBORA STRYCOVA

Serena Williams, en çok Wimbledon’ı seviyor. Amerikalı yıldız, Wimbledon’da oynadığı son 26 maçın 25’ini kazandı. 12. sefer Wimbledon’da yarı final oynaycak olan Amerikalı raket, 7 defa şampiyon oldu. Ayrıyeten, Serena yarı finaldeki 11 maçın 10’unu da kazandı. Mesleğinin tamamında 23 defa grand-slam şampiyonluğu yaşayan Serena, oynadığı 36 grand-slam yarı finalinin 31’ini kazanarak inanılması güç bir muvaffakiyet elde etti. Serena, ayrıyeten Barbora’ya karşı oynadığı 3 maçın da tamamını, tüm setleri alarak kazandı.

TAHMİN: Ağır deneyimi ve kalitesiyle daha ağır basan Serena Williams, mutlak favori.

RAFAEL NADAL – ROGER FEDERER | MBS1

Meslekleri boyunca daima birbirlerine rakip olan iki efsane, final tadında bir maçta karşı karşıya gelecek. Nadal, üst üste 6. sefer bir grand-slam’de yarı final oynayacak. Ayrıyeten İspanyol raket, son 5 yarı finalin 3’nü kazandı. Nadal, Wimbledon’da 2 sefer kazandı lakin son zaferi 2010’da gelmişti. Roger Federer ise 8 defa kazandığı Wimbledon’da 17 yılda 13. defa yarı finale çıktı. Geçmişte oynadığı 12 Wimbledon yarı final maçının 11’ini kazandı. Yalnızca 2016’da Milos Raonic’e kaybetti.

NADAL – FEDERER: ANAHTAR İSTATİSTİKLER

– Nadal, ortalarındaki 39 maçın 24’ünü kazandı. Grand-slam’deki 13 randevunun ise 10’undan galibiyetle ayrıldı.

– Federer, Wimbledon’da Nadal’a karşı oynadığı 3 maçın 2’ni kazandı.

– Federer, Nadal’a karşı oynadığı son 7 maçın 6’sında kazanan taraf oldu.

TAHMİN: Rafael Nadal, bu dönem çok formda ve Roland Garros’yu da kazandı fakat çimin efendisi Roger Federer. İsviçreli efsane, Nadal’a karşı son 7 maçın 6’sını kazandı ve tek yenilgisi Roland Garros toprağında geldi. Farklı olan durum ise iki efsanenin 11 dönemdir Wimbledon’da karşı karşıya gelmemesi. Form Nadal’ı, tarih ise Federer’i gösteriyor.

Başa dön tuşu