beIN SPORTS’tan dijitalde de güçlü atılım!

Sezona yesyeni programlar ve güçlü takımına yeni isimler dahil ederek giren beIN SPORTS, dijital dünyada da kıymetli atılımlar gerçekleştiriyor. Sporun adresi beIN SPORTS; baştan aşağı yenilenen web sitesi, taşınabilir uygulamaları ve toplumsal medya hesapları ile çok daha güçlü bir içerik dünyası sunarak, sporun keyfini tepeye taşıyor. Türkiye’nin en gelişmiş spor sitesi olarak uygulamaya açılan beinsports.com.tr, yenilenen orta yüzü, geniş içerik havuzu ve çok daha kolay kullanımı ile sporseverler ile buluşuyor.
Türkiye’nin spor ekranı beIN SPORTS, yeni dönemdeki atılımını dijital dünyaya taşıyor. 2021-2022 dönemine 35’in üzerinde program, yeni yayın hakları ve ekran yüzleriyle giren beIN SPORTS; yenilenen dijital kozmosu, baştan aşağı güçlenen ve değişen altyapısı ile yeni dönemde ziyaretçileri ile buluşuyor. beinsports.com.tr ile sporseverler; görüntü haberler, goller, maç özetleri, usta yorumcuların köşe yazıları, son dakika gelişmeleri, özel röportajlar, transfer bilgileri, dijital medyaya özel programlar ve çok daha fazlası ile spora doyuracak.
Sporseverler; özel olarak geliştirilen, Digiturk aboneliği gerektirmeyen, sade dizaynıyla kolay kullanım sağlayan, tam bir kullanıcı dostu olarak kurgulanan görüntü altyapısı ile beinsports.com.tr ve taşınabilir uygulamalarında bu dönem kesintisiz sporun tadını çıkaracak. Yeni yayın devrinde izleyicilerine daha eğlenceli, daha güçlü, daha bilgilendirici ve daha dijital bir dünyanın kapılarını açmaya hazırlanan beIN SPORTS, canlı maç yayınları dışında portföyündeki tüm liglerin maç özetlerini, canlı istatistikleri, beIN SPORTS bünyesindeki tecrübeli isimlerin maçlarla ilgili köşe yazılarını, dijital ortam için hazırlanan özel programları, transfer haberleri ile çok daha fazlasını beinsports.com.tr’de taraftarlarla buluşturacak.
Digiturk, 2021-2022 döneminde Spor Toto Harika Ligi, TFF 1. Lig, Ligue 1, Ligue 2, Bundesliga, Bundesliga 2, EFL Championship, EFL League One, Turkish Airlines EuroLeague, WTA tenis turnuvaları ve motor sporları üzere pek çok kaliteli içeriği televizyondan, web sitesinden, taşınabilir uygulamaları ve toplumsal medya hesaplarıyla ‘Çok daha fazla spor’u izleyiciye sunuyor.
Spor şöleni bu yıl dijitalde çok daha fazla yaşanacak

beIN SPORTS’ta yayınlanan müsabakaların özetleri, haftanın en uygun 5 golü, en âlâ müdahaleler, müsabakalarda öne çıkan konumlar, görüntü haberler, özel röportajlar, transferler ve daha kacı, spor tutkunlarının diledikleri vakit ve diledikleri yerde, kaliteli ve bol çeşitte içeriğe ulaşabilmeleri için yenilenen beinsports.com.tr ve beIN SPORTS taşınabilir uygulamalarında olacak.
beIN SPORTS’un ekran yüzleri de beinsports.com.tr’de!

Türk sporunun önde gelen profesyonelleriyle takımını genişleten beIN SPORTS, tecrübeli isimlerin maçlarla ilgili köşe yazılarını ve değerlendirmelerini de dijital dünyada sporun adresi olan beinsports.com.tr’de sporseverlerle buluşturacak.
Yepyeni YouTube içerikleri beIN SPORTS hesabında!

En yüksek takipçi sayısına sahip hesapların başında gelen spor kanalı beIN SPORTS Türkiye’de arşiv maç görüntüleri, geçmiş gol manzaraları, gol hükümdarları, dönemin golleri, asistleri, kıymetli anları, dijital mecraya özel röportajlarla birlikte, yeni dönemde yayınlanacak TV programları ve yalnızca YouTube’a özel içerikler, çok yakında beIN SPORTS’un dijital mecralarında sporseverlerin beğenisine sunulacak.
Digiturk Spordan Sorumlu Küme Lideri Rashed Al-Marri, yeni dönemde sporseverleri bekleyen yenilikler ve dijital mecralarda gerçekleştirecekleri atılımlarla ilgili olarak “Bu dönem sloganımız ‘Daha Fazla’ olacak. beIN olarak kendimizi daha dijital ve daha tüketici odaklı olacak formda pozisyonlandırdık. Tasarımı, içeriği ve kullanım kolaylığı sağlayan arayüzü ile Türkiye’nin en düzgün spor portalı olmak için web sitemizi büsbütün yeniledik. Ayrıyeten YouTube’a özel birçok program hazırlıyoruz. Yaptığımız bu yatırımlar, yeni yayın periyodunda Digiturk’ün dijital medyaya verdiği büyük ehemmiyetin bir göstergesidir. Her şey ve daha fazlası web sitemizde, toplumsal medya hesaplarımızda ve taşınabilir uygulamalarımızda olacak. Üstelik bu içerikleri takip etmek için Digiturk aboneliği gerekmeyecek. Dijitalleşen beIN SPORTS ile yeni dönemde tüm Türkiye’yi spora ve cümbüşe doyuracağız.” dedi.
Başa dön tuşu