Barty ve Medvedev ikinci tura yükseldi

ABD Açık Tenis Turnuvası’nda tek bayanların dünya 2 numarası Ashleigh Barty ve tek erkeklerin 5 numaralı seribaşı Daniil Medvedev ikinci çeşide yükseldi.

ABD’nin New York kentinde başlayan dönemin son grand slam turnuvasında bu yılın Fransa Açık şampiyonu Barty, birinci tıpta Kazak tenisçi Zarina Diyas ile karşı karşıya geldi.

Klasmanın 80 numarası Diyas karşısında maça istediği üzere başlayamayan Barty, birinci seti 6-1 kaybetti. Skorda geriye düştükten sonra rakibine üstünlük kuran Avustralyalı tenisçi, bir saat 42 dakika süren müsabakanın öbür setlerini 6-3 ve 6-2 kazanarak 2-1 galip geldi.

Dünya 2 numarası Barty, ikinci tıpta ABD’li Lauren Davis ile eşleşti.

Medvedev zorlanmadı

Tek erkeklerde 5 numaralı seribaşı Daniil Medvedev, birinci çeşit uğraşında Hint tenisçi Prajnesh Gunneswaran ile korta çıktı.

Medvedev, dünya klasmanının 88. basamağındaki rakibini bir saat 25 dakikada biten maçta 6-4, 6-1 ve 6-2’lik setlerle 3-0 yenerek ismini ikinci çeşide yazdırdı.

Rus tenisçi, ikinci tıpta Güney Koreli Kwon Soon-woo ile Bolivyalı Hugo Dellien ortasındaki maçın galibiyle karşılaşacak.

Başa dön tuşu