Avrupa Motosiklet Akrobasi Şampiyonası’nın finaline doğru

 Afyonkarahisar’da cumartesi günü başlayacak Avrupa Motosiklet Akrobasi Şampiyonası’nın son ayağı Göbeklitepe Kültür Finali’nde planlanan konser ve cümbüş aktiflikleri, Barış Pınarı Harekatı nedeniyle iptal edildi. 

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Afyonkarahisar Belediyesinin dayanaklarıyla Türkiye Spor Muharrirleri Derneği (TSYD) Ankara Şubesinin mesken sahipliğinde, Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından yapılacak tertipte, konser ve cümbüş etkinliklerinin iptal edildiği bildirildi.

TMF’den yapılan açıklamada şu tabirlere yer verildi:

“Şampiyona kapsamında planlanan konser, cümbüş üzere etkinlikler kahraman ordumuzun ‘Barış Pınarı Harekatı’ nedeniyle iptal edilmiştir. Fiyatsız izlenebilecek tertipte sporseverleri, Mehmetçiklerimize moral için Türk bayraklarıyla Afyon Motor Sporları Merkezi’ne bekliyoruz. Ülkemizin ulusal beka için başlattığı gayret ve konut sahipliği yaptığı değerli bir memleketler arası tertibinde bir ortada olmaya davet ediyoruz. ‘Birlikteyken Güçlüyüz’ sloganıyla gerçekleştireceğimiz tertiple dünyaya ülkemizi tanıtacağız, ulusal, kültürel ve sportif kıymetlerimize tekrar birlikte sahip çıkacağız.”

Başa dön tuşu