Bilyoner.com ile maç önü: Serena Williams – Simona Halep

Wimbledon’da heyecan tek bayanlar final uğraşı ile devam ediyor. Büyük heyecana sahne alacak maç öncesi Bilyoner.com’dan yapacağınız kuponlar için size küçük ipuçları hazırladık. Serena Williams – Simona Halep müsabakasında Bilyoner.com’de ‘TEK MAÇ’ olarak çabucak oynamak için şu ilişkiyi kullanabilirsiniz. Ayrıyeten müsabaka Bilyoner’de canlı olarak izlenebilecek.

TEK MAÇ FIRSATI İLE
HEMEN ARTIK OYNA

BİLYONER’DE CANLI İZLE!

Wimbledon tek bayanlar finalinde dünya eski 1 numarası olan 11 numaralı seri başı Serena Williams ile 7 numaralı seri başı Simona Halep karşı karşıya geldi. Amerikalı raket Serena Williams, kazanmasıhalinde Margaret Court’ın 24 grand-slam kupası rekorunu egale etmiş olacak.

FİNALE NASIL GELDİLER?

Serena Williams

G. Gatto-Monticone 6-2, 7-5
K. Juvan 2-6, 6-2, 6-4
J. Gorges 6-3, 6-4
C. Suarez Navarro 6-2, 6-2
A. Riske 6-4, 4-6, 6-3
B. Strycova 6-1, 6-2

SIMONA HALEP

A. Sasnovich 6-4, 7-5
M. Buzarnescu 6-3, 4-6, 6-2
V. Azarenka 6-3, 6-1
C. Gauff 6-3, 6-3
S. Zhang 7-6, 6-1
E. Svitolina 6-1, 6-3

WILLIAMS’IN GRAND-SLAM GEÇMİŞİ

Serena Williams, bu maça kadar oynadığı 31 grand-slam finalinin 23’ünü kazanmayı başardı. Wimbledon’da 11. sefer finale yükselen Amerikalı raket, 7 defa zafere ulaştı. Serena, son 6 grand-slam finalinin 4’ünü ve ayrıyeten son 2’sini kaybetti.

HALEP’İN GRAND-SLAM GEÇMİŞİ

Rumen raket, çıktığı 4 grand-slam finalinde yalnızca 1 defa kazandı. Tek zaferi 2018’de Roland Garros’da geldi. Halep, mesleğinde birinci kere Wimbledon’da finale yükseldi.

SERENA vs. SIMONA

Serena Wiliams, Simona Halep’e karşı oynadığı 11 maçın 9’unu kazandı. Amerikalı raket, rakibine karşı oynadığı son 5 maçta da alandan galip ayrılan taraf oldu. İki tenisçi ortasında Wimbledon’daki tek maçı kazanan da Amerikalı yıldız oldu. 2011’deki 4. tıp maçı 3-6, 6-2, 6-1’lik sonuçlarla Serena’nın galibiyetiyle sonuçlanmıştı.

TAHMİN

Birinci 6 seribaşı Ash Bartey, Naomi Osaka, Karolina Pliskova, Kiki Bertens, Angelique Kerber, Petra Kvitova birinci 4 çeşitte elenerek veda etti. 7 numaralı seribaşı Simona Halep, seribaşları içerisinde sırf 8 numaralı Svitolina ile oynayarak finale kadar yükseldi. Serena Williams ise 3. çeşitte 18 numaralı Görges’i, 30 numaralı Navarro’yu eledi. Yarı finalde ise Barbora Strycova’yı yalnızca 3 oyun vererek elemeyi başardı.

Her iki tenisçi de, Wimbledon’ın en formda isimleriydi ve rahatlıkla finale yükselmeyi başardılar. Toprakta daha rahat oynayan Simona Halep, mesleğinde birinci kere çim kortta bu kadar başarılı bir oyun göstererek finale yükseldi. Serena Williams ise uzun bir müddetin akabinde birinci sefer bu kadar tesirli göründü. Son devirde finallerde sıkıntılar yaşasa da Serena Williams, Simona Halep’e karşı daima başarılı sonuçlar aldı. Bir sefer daha bu maçta kazacağını düşünüyoruz. Seçimimiz Serena Williams.

Başa dön tuşu