19. Cumhuriyet Kızları Tenis Turnuvası devam ediyor

Cumhuriyet Kızları Memleketler arası Tenis Turnuvası, QNB Finansbank ana sponsorluğunda İstanbul’da sürüyor. 

Her sene Cumhuriyet Bayramı haftasına nazaran planlanan toplam 25 bin dolar ödüllü ITF kapalı kort turnuvasının basın toplantısı, Tenis Eskrim Dağcılık (TED) Spor Kulübü Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Basın toplantısına TED İdare Heyeti Lideri Mehmet Emin Tınaz, ulusal sportmen Berfu Cengiz, turnuvayı 2012 yılında kazanan Hollandalı tenisçi Richel Hogenkamp, başhakem Haluk Torun ve turnuva yöneticisi Melis Yafe katıldı.

Berfu Cengiz, 19’uncusu düzenlenen turnuvada yer aldığı için memnun olduğunu belirterek, “Umarım benim için hoş maçlar çıkaracağım bir hafta olur. Öteki Türk sportmen arkadaşlarıma da muvaffakiyetler diliyorum.” dedi. 

Turnuvanın 2012 şampiyonu Hogenkamp ise “Çok hoş organize edilmiş bir turnuva. Bu turnuvanın biz gençlere verdiği talihten ötürü düzenleyenlere teşekkür ediyorum, herkese muvaffakiyetler diliyorum.” tabirini kullandı. 

TED İdare Heyeti Lideri Tınaz ise federasyon ve sponsor QNB Finansbank’a teşekkür ederek, “Amacımız bu turnuvada Türk bir oyuncunun finale çıkması ve hatta şampiyon olması. Bu turnuvalarda evvelce daima yabancı başhakemler misyon alırken şu an Haluk Torun başhakem olarak bizi temsil edebiliyor, kendisiyle gurur duyuyoruz. Türk tenisçiler bu turnuvalar sayesinde yabancıların nasıl çalıştığını, nasıl idman yaptığını görebiliyor. Tenis Eskrim Dağcılık Kulübü olarak azimle bu turnuvayı düzenlemeye devam edecek ve Türk bir oyuncunun şampiyonluğunu alkışlayacağız.” formunda konuştu. 

19. Cumhuriyet Kızları Memleketler arası Tenis Turnuvası, 25 ve 26 Ekim’deki final maçlarıyla sona erecek.

Başa dön tuşu